حضور نیروهای بومی و محلی علاقمند به همکاری برای مبارزه با تروریسم
آکام نیوز:همواره یکی از اقداماتی که گروههای تروریستی انجام می دهند حمله به مردم بی گناه و ایجاد فضای رعب و وحشت می باشد.
هدف این گروهها از این اقدامات و ایجاد رعب و وحشت در حقیقت ناامن کردن منطقه،امنیتی شدن منطقه و نهایتا عدم توسعه سیاسی و اقتصادی در این مناطق می باشد.
به گزارش آکام نیوز،در طول سالهای اخیر علیرغم همه مشکلات اما ما شاهد توسعه تدریجی سیاسی و اقتصادی در غرب کشور و بخصوص استانهای کردنشین بوده ایم.
در این راستا می توان به توسعه بازارهای مرزی و رسمی کردن آنها اشاره کرد که امروز یکی از منابع مهم درآمدی برای مردم منطقه شده است.
اگرچه در این میان مشکلاتی هم وجود داشته است که امری طبیعی بوده است. اما در این میان ادامه این روند کاری مثبت و قابل توجه است. اکنون دولت به مقامات اقلیم کردستان عراق و دولت عراق اعلام کرده است که برای رسمی کردن شمار دیگری از دروازه های مرزی با عراق در منطقه کردستان عراق آماده است و به این منظور سرکنسولگریهای کشورمان در اربیل و سلیمانیه دیدارهای متعددی نیز داشته اند.
کشورمان به غیر از سه دروازه رسمی بیش از ۱۲ دروازه غیررسمی نیز با اقلیم دارد که از این دروازه های مرزی مبادلات اقتصادی انجام شده و همزمان وجود آنها باعث رونق کسب و کار در منطقه غرب کشور شده است.
گروههای تروریستی مانند حزب دمکرات کردستان ایران شاخه هجری و پژاک و سایر گروهها کم و بیش در سالهای اخیر کوشیده اند با حضور در منطقه مانع از فعالیت این دروازه های اقتصادی گردند. آنها و نوکرانشان بی پرده می نویسند که دوست دارند ایران دروازه های اقتصادی را ببندد؟ چرا؟ چون آنها با واژه هایی چون توسعه کردستان مشکل دارند.
طبیعی است در سایه توسعه گروههای تروریستی از جامعه رخت برمی بندند و آنها نان و آب برای مردم نمی شوند.
مردم کردستان در طول سالهای اخیر با نگاه به درون این تروریستها را ایزوله کرده و در مواقعی خود مستقیما با آنها درگیر شده اند.
حضور نیروهای بومی و محلی در ارگانهایی چون سپاه و بسیج نشان می دهد که مردم منطقه خود علاقمند به همکاری برای مبارزه با تروریسم هستند.
تروریسمی که امروز با هدف توسعه نیافتگی مناطق کردنشین می خواهد خود را احیاء کند.
انتشار تصاویر کشته شده گان حملات اخیر تروریستی نشان می دهد که عمده این گروهها به محض ورود متلاشی می شوند و از بین می روند اما همزمان با پخش تصاویری محدود و چند ثانیه ای می خواهند خود را احیاء شده نشان دهند. از سوی دیگر با این اقدامات می خواهند دولت را از ادامه روند توسعه در مناطق کردنشین بازدارند.
برعکس اهداف مورد نظر این تروریستها دولت کوشیده است نگاه توسعه گرانه خود را به این مناطق گسترش دهد که در این میان می توان به تلاشها در راستای حل مشکلات کولبران و توسعه گذرگاههای مرزی، افزایش بودجه مناطق کردنشین و اشتغالزایی اشاره کرد.
امروز نه تنها دولت بلکه ارگانهای امنیتی حافظ امنیت نیز برای توسعه منطقه وارد بخش اقتصادی شده و تلاش می کنند برای محرومیت زدایی گامهایی بردارند. از این رو می توان گفت که تروریستها در هیچ کدام از اهداف خود به نتیجه نرسیده و امروز شرمسارتر از همیشه می باشند.
کسانی که فکر می کنند با این اقدامات بیکاری و فضای ناامنی را در منطقه توسعه می دهند و آب به آسیاب سرویس های امنیتی سعودیها و آمریکاییها می ریزند خیال باطل در ذهن دارند. این گروهکها سالهاست که از بدنه جامعه کردی بریده شده اند.