حمایت سرکرده گروهک تروریستی کومله از وریا غفوری بازیکن تیم استقلال تهران+ کیومرث غفوری پدر وریا غفوری پیشمرگ تسلیمی گروهک تروریستی کومله
آکام نیوز: سخنان اخیر کاپیتان تیم فوتبال استقلال از سوی گروهک تروریستی کومله و در راس آنها عبدالله مهتدی سرکرده گروهک تروریستی کومله مورد استقبال قرار گرفت و کار تا جایی پیش رفت که عبدالله مهتدی توئیتی اختصاصی در تمجید از وریا غفوری منتشر کرد.
به گزارش آکام نیوز، برابر تحقیقات و بررسی های بعمل آمده مشخص شد کیومرث غفوری پدر وریا غفوری از نیروهای تواب گروهک تروریستی کومله بوده و در گذشته سالها پیشمرگ این گروهک بوده است و حمایت گسترده عبدالله مهتدی و گروهک تروریستی کومله از وریا غفوری نیز می تواند به همین علت بوده باشد.
وریا غفوری ،کاپیتان تیم استقلال چندوقت پیش ، درباره گرانیها و وضعیت اقتصادی کشور، در مصاحبهای گفته بود: « من واقعا وقتی میبینم اوضاع رو ،بغض گلوم رو میگیره، واقعا ناراحت میشم و کاری از دست آدم بر نمیاد. من نمیدونم واقعا مسوولین شرمنده نمیشن این موقعیتها رو میبینن؟ من میدونم الان تو اهواز خیلی درگیریها هست، خیلی مشکلات هست، خیلی ها اعتراض کردند، امیدوارم به بهترین شکل جمع بشه و مردم ما بتونن چیزی که لایق اش هستن، به اون شکل زندگی کنند. این حق مردم ایرانه که سعادتمند زندگی کنند.»
این مصاحبه از سوی گروهکهای تروریست دیگر کردی هم مورد استقبال قرار گرفت.
حزب منحله آزادی کردستان، حزب منحله دمکرات، حکمتیست و کمونیست کارگری نیز از گروهکهای تروریستی بودند که پابه پای کومله از وریا غفوری تمجید کرده و تصاویری از نامبرده با لباس کردی نیز منتشر کردند.
سخنان وریا غفوری اولین و آخرین مورد از سخنان یک سلیبریتی در حوزه غیر تخصصی خود نیست و نخواهد بود. گاهی اوقات یک هنرپیشه، یک مجری مشهور یا یک ورزشکار سخنانی میگوید که هیچ اطلاعی از ابعاد ماجرا ندارد و صرفا به دلیل شهرت این افراد، سخنانشان هم میان مردم میچرخد و شنیده میشود. این اتفاق به خودی خود عجیب نیست ، اما ماجرا زمانی میتواند نگران کننده شود که برخی سیاسیون و اهل فن بخواهند این افراد و این تعابیر را به جای مواضع کارشناسی و اصولی به خورد مردم بدهند و این چهرهها را صرفا به دلیل امکان دیده شدنشان به عنوان رهبران جامعه جا بزنند.
اولین آسیب این اتفاق متوجه خود سلیبریتیهایی نظیر وریا غفوری است.
این چهرهها در حوزههایی ورود میکنند که به دلیل عدم تخصصشان ناگزیر باید پیرو خط و ربط دیگران باشند. به نوعی برخی جریانات و رسانهها به دنبال استفاده ابزاری از این افراد هستند و تلاش میکنند با فضاسازی رسانهای آنها را در یک مسیر مشخص قرار دهند تا نتیجه دلخواه خود را بگیرند.
دومین نکتهای که میتوان از این مسئله متوجه شد این است که برخی جریانهای سیاسی دچار بحران سرمایه اجتماعی ناشی از فقر فکری و فرهنگی شدهاند. معلوم است که این جریانهای سیاسی به حدی دچار قحطالرجالی و ضعف استدلال شدهاند که مجبور هستند برای هدایت اجتماعی و خطدهی به جامعه از هنرپیشهها و ورزشکاران و … استفاده کنند. این آسیب هم برای خودشان زنگ خطر است و هم برای جامعه. خودشان رو به اضمحلال هستند و با همین روند میخواهند جامعه را هم دچار آسیب کنند.
مسئله سوم این است که اگر جامعه به این ضعف و خطای جریانهای سیاسی و فکری خو بگیرد، عملا ساحت اندیشه و ساحت سیاستورزی به سطح اظهارات سلیبریتیهای هنری و ورزشی فروکاسته میشود. با این حال عدم استقبال قاطبه مردم از چنین سناریوهایی نشان می دهد که سطح فکری و فرهنگی مردم ،جلوتر از برخی جریانات سیاسی است. مردم نشان داده اند که می توان به بازی یک فوتبالیست یا هنرپیشه علاقه مند بود و همزمان از سبک زندگی یا اظهارات غیر تخصصی شان انتقاد کرد.